Τεχνικές μετακόμισης που πρέπει να εκμεταλλευτείτε!

Η διαδικασία μετακόμισης μπορεί να πάρει χρόνο και μπορεί να δημιουργήσει πολύ άγχος. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε κατά τη μετεγκατάσταση.

Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε εταιρεία μετακομίσεων;

Αν ναι από πού μπορώ να πάρω online προσφορές μετακόμισης ;

Πού μπορώ να βρω την εταιρεία που είναι η κατάλληλη για μένα;

Πόσο καιρό θα πάρει και πόσο καιρό θα πρέπει να λείψω από τη δουλειά μου;

Σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει η μετακόμιση. Η οργάνωση της μετακόμισης πολλές φορές αποδεικνύεται πιο δύσκολη από την ίδια τη μετακόμιση.

Το πρώτο βήμα είναι να ξεχωρίσετε όλα τα αντικείμενα από το σπίτι που θα συσκευαστούν ή/και αποθηκευτούν.

Πριν πάρετε την απόφαση αν θα προσλάβετε μία μεταφορική εταιρεία, βεβαιωθείτε ότι τα πράγματά σας είναι έτοιμα για πακετάρισμα. Συνιστάται η χρήση εταιρείας, καθώς σίγουρα θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Η προσπάθεια εύρεσης μεταφορικής εταιρείας είναι ένα δύσκολο έργο. Αναζητήστε διαδικτυακά εταιρείες που να βρίσκονται στην περιοχή σας. Μερικές εταιρείες προσφέρουν ακόμη και προσφορές online.

Κάποιες προσφέρουν έκπτωση στις κούτες ενώ άλλες τις προσφέρουν δωρεάν για τη μετακόμισή σας. Το κλειδί είναι να βρούμε την καλύτερη εταιρεία για τη δουλειά, αλλά και την τσέπη μας. Ορισμένες εταιρείες μεταφορών  προσθέτουν επιπλέον κίνητρα ή εκπτώσεις και προσφορές μετακόμισης για να σας βοηθήσουν να τις επιλέξετε. Ρωτήστε σχετικά με το κόστος των εργατών και των εγκαταστάσεων αποθήκευσης.

 

Μόλις βρείτε την εταιρεία που είναι κατάλληλη για την εργασία είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Υπολογίστε το πόσο πρόκειται να σας κοστίσει αυτή η μετακόμιση και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια έξτρα χρήματα  σε περίπτωση που προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη και υπολογίστε πόσο θα κοστίσουν τα καύσιμα εάν ο προορισμός είναι σε μεγάλη απόσταση.

Αρχίστε να προ-πακετάρετε τις κούτες σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μαύρο μαρκαδόρο έτσι ώστε να μπορείτε να γράψετε επάνω τους.

Η σήμανση των κουτιών θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε. Ξεκινήστε πρώτα με τη συσκευασία των μικρότερων και ελαφρύτερων αντικειμένων και μετακινήστε τα κουτιά έξω στο φορτηγό.

Τα μικρότερα αντικείμενα θα πρέπει να τοποθετηθούν μέσα στο φορτηγό για να κανονίσετε το χώρο για άλλα κιβώτια. Τοποθετήστε τα βαρύτερα έπιπλα, όταν όλα τα άλλα μικρότερα αντικείμενα έχουν φορτωθεί.

Με αυτόν τον τρόπο, όταν φτάσετε επιτέλους στον προορισμό σας τα βαρύτερα έπιπλα θα μετακινηθούν πρώτα και θα σας εξοικονομήσουν χρόνο από το να τα βγάλετε από το βάθος.

 

Ξεφορτώστε τις κούτες και αντιστοιχίστε τις στα ανάλογα δωμάτια. Όταν όλα τα έπιπλα είναι έξω από το φορτηγό, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις τελικές λεπτομέρειες. Μόλις η μεταφορική φύγει θα πρέπει να δείτε πως θα εγκατασταθείτε. Μόλις απομακρυθούν και πεταχτούν οι άδειες κούτες και τοποθετηθούν τα έπιπλα θα αρχίσετε να νοιώθετε την αίσθηση της διαμονής.

Η μετακόμιση μπορεί να είναι εύκολη, αν σχεδιάζετε μπροστά. Ορισμένες εταιρείες μετακόμισης είναι άριστες σε αυτό που κάνουν, κάτι που που σίγουρα θα σας διευκολύνει. Η επιλογή της σωστής εταιρείας μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει τη μετακόμισή σας.

 

Διαβάστε στην σελίδα μας όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σχετικά με την μετακόμιση και αποθήκευση των οικοσκευών σας.

Εμπιστευτείτε την Μεταφορική Αποστολίδης για τη μετακόμισή σας. Δείτε τις προσφορές μετακόμισης  ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς μετακόμισης. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας:

697 7809 868

Πρόσφατα Άρθρα

Πως να σχεδιάσετε και να οργανώσετε μία μετακόμιση

Αποφασίσατε να μετακομίσετε σε νέο σπίτι και όλο ξαφνικά αντιμετωπίζετε την νέα πραγματικότητα...από που έρχονται…

13/05/2015

Η αναγκαιότητα για χρήση εταιρείας μετακομίσεων

Οι εταιρείες μετακομίσεων είναι επιχειρήσεις οι οποίες καλούνται όταν οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από επαγγελματικές…

13/05/2015

10 πράγματα που θα κάνουν τη μετακόμισή σας απλούστερη

Δεν υπάρχει αμφιβολία, η μετακόμιση απαιτεί πολλή δουλειά. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να την κάνετε λιγότερο…

12/05/2015

Γιατί θα πρέπει να πάρετε προσφορές μετακόμισης

Αν μετακομίζετε, ξέρετε πόσο σημαντικές είναι για εσάς οι διαφορετικές προσφορές από εταιρείες μετακομίσεων; Η…

12/05/2015

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Διαβάστε Περισσότερα