Η μετακόμιση είναι μια επίπονη διαδικασία για μια οικογένεια ή έναν άνθρωπο που επιθυμεί να αλλάξει κατοικία. Εκτός από την συναισθηματική φόρτιση πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη του την διαδικασία που απαιτείται για να επιτευχθεί με τον σωστό τρόπο η μετακόμιση. Η εταιρεία μας είναι πολύπειρη στις μετακομίσεις και γνωρίζει σε ποιο βαθμό σας προβληματίζει η μετακίνηση των αντικειμένων σας, η εκφόρτωση τους, αλλά και ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος που έχετε για να ασχοληθείτε πλήρως με την διαδικασία.

Η εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας θα σας ανταμείψει με μια ολοκληρωμένη μετακόμιση που θα σας “λύσει” τα χέρια και θα είστε ήρεμοι ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα κατά την διαδικασία της. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις μετακομίσεις και παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και την υπόλοιπη αγορά.

Εμείς δεν θα σας βοηθήσουμε μόνο στην αποθήκευση και στην αποσυναρμολόγηση, αλλά είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Η συνεργασία σας μαζί μας θα σας αποφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων, λόγω της σχέσης ποιότητας τιμής που διαθέτουμε, αλλά και στο γεγονός ότι θα κερδίσετε χρόνο και χρήματα από τις διαδικασίες που θα αναλάβουμε εμείς για εσάς.

Αν και οι μετακομίσεις μπορεί να φαίνονται σαν μια απλή διαδικασία αποθήκευσης και εκφόρτωσης για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι πολύ πιο πολύπλευρη απ’ ότι φαίνεται. Η προετοιμασία, η εκτέλεση και η τελική έκβαση είναι πολύ πιο εύκολες αν είστε σε θέση να συνεργαστείτε με την αξιόπιστη εταιρεία “Αποστολίδης” σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Παρακάτω είναι μερικοί από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από τους επαγγελματίες μας.

Συσκευασία - Αποσυναρμολόγηση - Επανατοποθέτηση

Παρά το γεγονός ότι η συσκευασία και η αποσυναρμολόγηση μπορεί να φαίνεται σαν μια τυποποιημένη υπηρεσία, η εκτέλεση αυτής της διαδικασίας μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό ότι εσείς και οι άνθρωποι της εταιρείας μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενα σας είναι στα ασφαλή χέρια τους.

Με τις σωστές τεχνικές συσκευασίας σας εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των αντικειμένων σας κατά την μεταφορά.

Xρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα υλικά – xαρτοκιβώτια, ξυλοκιβώτια, χάρτινες ντουλάπες ρούχων, μονωτικά υλικά (αεροπλάστ,αεροχάρτ) – για την εγγυημένη μεταφορά των βαρέων και ελαφριών αντικειμένων σας  και βεβαίως την επανατοποθέτηση τους στο σημείο που εσείς επιθυμείτε χωρίς φθορές.

Οικιακές και Eπαγγελματικές Mετεγκαταστάσεις - Πάντα δίπλα σας

Η πιο σημαντική συνεισφορά της εταιρείας μας είναι η δυνατότητα της να σας καθοδηγήσει κατά την διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας μετεγκατάστασης. Δεδομένου ότι διαθέτουμε επαγγελματίες που έχουν χρόνια εμπειρίας και μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία κάθε περίπτωση που μπορεί να προκύψει.

Ο συντονισμός και ο προγραμματισμός της μετακόμισης σας θα είναι ευκολότερος και ποιοτικότερος χάρη στους εξειδικευμένους ανθρώπους μας που θα έχετε στη διάθεσή σας.

Υπηρεσίες Μετακόμισης
  • Συσκευασία υαλικών ειδών, ειδών κουζίνας, βιβλίων, τοποθέτηση ρούχων σε ειδικές ντουλάπες.
  • Αποσυναρμολόγηση – συναρμολόγηση και συσκευασία επίπλωσης.
  • Αποσύνδεση – σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών.
  • Συσκευασία – μεταφορά πιάνων και βαρέων αντικειμένων.
  • Συσκευασία – μεταφορά fine art (πίνακες – έργα τέχνης).
  • Επανατοποθέτηση στο σημείο που επιθυμείτε.