Αποθηκεύσεις οικοσκευών & επαγγελματικού εξοπλισμού

Οι Αποθηκεύσεις είναι ένας κλάδος που αναπτύσσεται ταχέα παγκοσμίως και η εταιρεία μετακομίσεων και αποθηκεύσεων “Αποστολίδης” είναι παρών και σε αυτή την δραστηριότητα, αποτελώντας μια εγγυημένη λύση για τις ανάγκες σας.

Στο παρελθόν, η κύρια λύση ήταν να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα σπίτι, το οποίο έπρεπε να έχει περισσότερο χώρο για να καλύψει τις αποθηκευτικές σας ανάγκες, όσον αφορά τις οικοσκευές σας. Πλέον, με την οικονομική κρίση δεν αποτελεί αυτή η τακτική μια βιώσιμη λύση στις περισσότερες περιπτώσεις.

Οι μετακινήσεις ανθρώπων στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας έχουν αυξηθεί και οι τιμές των κατοικιών παραμένουν υψηλές, ενώ για τους κατοίκους του εξωτερικού είναι άγνωστος ο χρόνος που θα μπορέσουν να πουλήσουν τις οικοσκευές τους ή πότε θα τις μεταφέρουν στην χώρα διαμονής τους.

Η Μεταφορική Αποστολίδης αντιλαμβάνοντας αυτή την κοινωνική ανάγκη προσφέρει ποιοτικές λύσεις στο πρόβλημα σας, παρέχοντας αποθήκευση  των οικοσκευών σας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστείτε τον χώρο μας.

Αποθήκευση Οικοσκευών στην Αθήνα και όλη την Αττική

Ασφάλεια,  Χαμηλό Κόστος και Ευελιξία

Οι Αποθηκεύσεις Οικοσκευών στους ιδιόκτητους και σύγχρονους χώρους μας στην Αθήνα, έχουν χαμηλότερη τιμή σε σχέση με άλλες λύσεις και σαφώς με τον ανταγωνισμό. Είναι, επίσης, σημαντικό να αναφερθεί ότι η ευελιξία αυτής της επιλογής αποτελεί το ισχυρό πλεονέκτημα για να την χρησιμοποιήσετε. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον χρόνο αποθήκευσης χωρίς δεσμεύσεις και ΜΟΝΟ για τη χρονική διάρκεια που χρειάζεστε για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

Δεν έχει σημασία πού ζείτε ή που εδρεύετε, εμείς σας παρέχουμε υπηρεσίες αποθήκευσης με πλάνο που θα εξυπηρετεί εσάς, μιας και είστε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον εξοπλισμό σας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε και με το πρόσθετο πλεονέκτημα να μπορείτε να αποθηκεύσετε και άλλα πράγματα στο χώρο αποθήκευσης σας, όταν και όπως θέλετε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε μαζί σας κάθε προβληματισμό στον τομέα της αποθήκευσης και να βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Καλύπτουμε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Αποθηκεύσεις οικοσκευών & επαγγελματικού εξοπλισμού

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες!

Αποθηκεύσεις Επαγγελματικού Εξοπλισμού

Η εταιρεία μας, δεν καλύπτει μόνο τις ανάγκες των ανθρώπων της παραπάνω κατηγορίας, αλλά επεκτείνεται και στις Αποθηκεύσεις για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες “λύνοντας” τα χέρια τους στο τομέα της αποθήκευσης.

Εάν έχετε επαγγελματικό εξοπλισμό και είστε σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης ή επιθυμείτε την πώληση του εξοπλισμού σας, τότε η εταιρεία μας είναι ο σύμμαχος σας και σε αυτή την περίπτωση. Αναλαμβάνουμε στον δικό μας χώρο για το χρονικό διάστημα που εσείς θέλετε να αποθηκεύσουμε τον εξοπλισμό σας, μέχρι να βρείτε την κατάλληλη λύση για την αξιοποίησή του.

Η υπηρεσία είναι ιδανική για τις εταιρείες που έχουν ένα εκθεσιακό περίπτερο και αναμένουν την επόμενη έκθεση, που θα προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εμείς θα διαφυλάξουμε το εκθεσιακό σας περίπτερο, ενώ εσείς δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείτε για την εύρεση δικού σας χώρου φύλαξης και αποθήκευσης.