Η αναγκαιότητα για χρήση εταιρείας μετακομίσεων

Οι εταιρείες μετακομίσεων είναι επιχειρήσεις οι οποίες καλούνται όταν οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφορών.

Όταν πρόκειται για μεταφορά επίπλων, είναι απαραίτητο να έχετε αξιόπιστους και έμπειρους μεταφορείς να χειρίζονται τα υπάρχοντά σας, εκτός και αν δεν σας πειράζει να χτυπηθούν λίγο κατά τη διαδικασία – κάτι που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί, αν χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια φίλων για να σας βοηθήσουν.

Η διεθνής μετακόμιση είναι μια άλλη εξαιρετικά πολύπλοκη υπόθεση που απαιτεί γενικά να προσλαμβάνονται επαγγελματίες μεταφορείς για τη δουλειά.

Αν και είναι δυνατό για εσάς να παρακάμψετε την ανάγκη να προσλάβετε μία μεταφορική εταιρεία για την μετακόμιση του σπιτιού σας, κάνοντας το κουβάλημα των βαρέων αντικειμένων μόνοι σας και γλιτώνοντας χρήματα, θα χαραμίσετε ωστόσο πολύ χρόνο και ενέργεια.

Με την πρόσληψη των επαγγελματιών μεταφορέων θα μειώσετε το χρόνο που απαιτεί η μετακόμιση σχεδόν κατά το ήμισυ, καταφέρνοντας να μεταφερθείτε στο νέο σας σπίτι σε μια ημέρα.

Όταν αναλάβετε τη μετακόμιση μόνοι σας, όχι μόνο θα χάσετε πολύ περισσότερο χρόνο, αλλά είναι πολύ πιθανό τα έπιπλα και οι οικοσκευές σας να υποστούν ζημιές κατά τη μεταφορά. Όλες οι εταιρείες μεταφορών παρέχουν στους πελάτες τους ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση που κάτι πάθει ζημιά ή χαθεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Η διεθνής μετακόμιση είναι ένα άλλο κεφάλαιο γενικότερα. Ενώ είναι δυνατό να οργανώσετε ολόκληρη την μετακόμισή σας στο εξωτερικό χωρίς τη βοήθεια οποιασδήποτε εταιρείας μετακομίσεων, θα πρέπει να δαπανήσετε πολύ χρόνο και άχρηστη ενέργεια για να μάθετε τι ακριβώς χαρτιά θα πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε, να κανονίσετε όλη τη γραφειοκρατία και να ελιχθείτε ανάμεσα σε διεθνείς δασμούς και περιορισμούς.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να νοικιάσετε ένα κοντέινερ, να κλείσετε χώρο σε καράβι και να κανονίσετε να παραληφθεί στην άλλη πλευρά μέχρι να μπορέσετε να το αναλάβετε.

Η πιο λογική λύση σε αυτή την πολύπλοκη ιστορία είναι απλά να προσλάβετε μία εταιρεία που θα αναλάβει όλη τη μεταφορά των επίπλων, τα τελωνεία και τις ανάγκες αποθήκευσης χωρίς να εμπλακείτε καθόλου παρά μόνο για την τελική έγκριση της διαδικασίας. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες θα αρνηθούν να σας προσφέρουν ασφάλεια ζημίας ή απώλειας για μια διεθνή μεταφορά, εκτός αν έχετε χρησιμοποιήσει την εμπειρία ενός αναγνωρισμένου μεταφορέα ο οποίος έχει πακετάρει τα υπάρχοντά σας.

Η πρόσληψη μίας εταιρείας μετακομίσεων δεν γίνεται για να δαπανήσετε χρήματα για κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε μόνοι σας – σημασία έχει να συνειδητοποιήσετε ότι η ανάθεση της μετακόμισής σας σε ειδικούς μπορεί να κοστίσει περισσότερο, αλλά θα σας δώσει πολύ καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερους πονοκεφάλους.

Οι εταιρείες μετακομίσεων έχουν επίσης καινοτομήσει υιοθετώντας νέες πρακτικές που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις των πελατών. Είναι δυνατόν να προσαρμόσετε την μετακόμιση σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε μόνο ό,τι χρειάζεστε από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τίποτα περισσότερο. Μπορείτε να ζητήσετε απλά για μεταφορά επίπλων ή να πακετάρουν και να ξεπακετάρουν τα πράγματα σας στο νέο σπίτι – η επιλογή είναι δική σας.

Στο τέλος, οι εταιρείες μετακομίσεων όπως εμείς υπάρχουν για να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βεβαιωθούν ότι είναι ικανοποιημένοι με την μετακόμισή τους.

Εμπιστευτείτε την Μεταφορική Αποστολίδης για τη μετακόμισή σας. Δείτε τις προσφορές μετακόμισης  ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς μετακόμισης. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας:

697 7809 868

Πρόσφατα Άρθρα

Πως να σχεδιάσετε και να οργανώσετε μία μετακόμιση

Αποφασίσατε να μετακομίσετε σε νέο σπίτι και όλο ξαφνικά αντιμετωπίζετε την νέα πραγματικότητα...από που έρχονται…

13/05/2015

10 πράγματα που θα κάνουν τη μετακόμισή σας απλούστερη

Δεν υπάρχει αμφιβολία, η μετακόμιση απαιτεί πολλή δουλειά. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να την κάνετε λιγότερο…

12/05/2015

Γιατί θα πρέπει να πάρετε προσφορές μετακόμισης

Αν μετακομίζετε, ξέρετε πόσο σημαντικές είναι για εσάς οι διαφορετικές προσφορές από εταιρείες μετακομίσεων; Η…

12/05/2015

Πώς να τυλίξετε έπιπλα για μετακομίσεις και αποθήκευση

Ανεξάρτητα από το αν θα προσλάβετε επαγγελματίες μεταφορείς ή θα κάνετε μόνοι σας την μετακόμιση,…

11/05/2015

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Διαβάστε Περισσότερα