Συμβουλές για να επιλέξετε σωστή εταιρεία για μετακόμιση

Μια επαγγελματική εταιρεία μετακομίσεων μπορεί να βοηθήσει στη μεταφορά των αντικειμένων σας στις νέες εγκαταστάσεις σας γρηγορότερα.

Οι σωστές εταιρείες μετακομίσεων λαμβάνουν υπόψη το χρονικό σας πλάνο καθώς και τον προϋπολογισμό σας. Οι κορυφαίες εταιρείες μετακομίσεων εξασφαλίζουν ότι η μετακόμιση και η μεταφορά σας θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα.

Επιπλέον οι καλύτερες εταιρείες αναλαμβάνουν μετακομίσεις που αφορούν οικιακό εξοπλισμό αλλά και επαγγελματικό εξοπλισμό. Αν σκοπεύετε να μετακομίσετε όλα σας τα υπάρχοντα, μια επαγγελματική εταιρεία θα προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Πολλές εταιρείες λειτουργούν τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα. Ακολουθούν συμβουλές που μπορείτε να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή εταιρείας μετακομίσεων:

Ζήτηση Τιμών

Ζητήστε προσφορές μετακόμισης έγκαιρα, τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες πριν την μετακόμιση σας.
Ενημερωθείτε για τις τιμές, εάν υπάρχουν προσφορές ή εκπτώσεις ανάλογα με την περίοδο ή ακόμα και την ημέρα μετακόμισης. Κάποιες εταιρείες χρεώνουν περισσότερα χρήματα σε αργίες και Σαββατοκύριακα.

Κριτικές Πελατών / Συστάσεις

Είναι σημαντικό να επιλέξετε εταιρεία μετακομίσεων – μεταφορών που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανταγωνιστικές τιμές. Πριν την επιλογή είναι σκόπιμο να βρεθεί μια εταιρεία με καλή φήμη.

Η φήμη της εταιρείας μπορεί να προσδιοριστεί μελετώντας τις αξιολογήσεις των πελατών στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο εύρεσης μέσω σύστασης από φίλους ή συγγενείς, εταιρείας που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Μάθετε αν ο πάροχος υπηρεσιών μετέφερε τα υπάρχοντα τους χωρίς ζημιές ή άλλα προβλήματα.

Πολιτική της Εταιρείας

Πριν επιλέξετε εταιρεία για την μετακόμιση σας ελέγξτε εάν στη πολιτική της εταιρείας περιλαμβάνεται η αποζημίωση σε περίπτωση ζημιών, κατά την μεταφορά των αντικειμένων σας, με δική της υπαιτιότητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια εταιρεία που αναλαμβάνει την ευθύνη της μεταφοράς των υπαρχόντων σας.

Επίπεδο Εμπειρίας και Δυνατότητα Ανταπόκρισης

Για να καταλήξετε σε εταιρεία είναι σκόπιμο να μάθετε πόσα χρόνια εμπειρίας έχει η επιχείρηση στις μετακομίσεις, τα πέντε χρόνια καλής λειτουργίας είναι ένα καλό διάστημα. Η σωστή εταιρεία παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες που εγγυώνται μια μετακόμιση χωρίς προβλήματα. Μια εταιρεία με την σωστή εμπειρία καθιστά τη διαδικασία της συσκευασίας, διακίνησης και εκφόρτωσης των αντικειμένων σας λιγότερο δύσκολη. Επιπλέον βεβαιωθείτε ότι έχουν το απαραίτητο προσωπικό και εξοπλισμό ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες που προκύπτουν με τη μετακόμιση ολόκληρου σπιτικού.

Εφόσον έχετε αποφασίσει με ποια εταιρεία θα συνεργαστείτε σας δίνουμε κάποιες επιπλέον συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων

  • Ξεφορτωθείτε τα παλιά και χαλασμένα σας αντικείμενα, ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα. Μην μεταφέρεται το ραγισμένο πορσελάνινο πιάτο που ήταν δώρο στο γάμο σας πριν δεκαπέντε χρόνια ή τα παιχνίδια που τους λείπουν κομμάτια και δεν χρησιμοποιούνται πλέον.
  • Πετάξτε ή χαρίστε ότι δεν χρησιμοποιείτε. Όλοι έχουμε πράγματα στα ντουλάπια που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για χρόνια και τα κρατάμε “Μήπως χρειαστούν”
  • Τα παλιά σας έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές που δεν λειτουργούν σωστά, ίσως κοστίζουν περισσότερο να τα μεταφέρετε από το να αγοράσετε καινούργια στο νέο σας προορισμό. Όσα λιγότερα αντικείμενα μεταφέρετε τόσο λιγότερα χρήματα δαπανάτε.
  • Τέλος προετοιμάστε τα γυαλικά σας και μικροαντικείμενα για το πακετάρισμα ώστε να μειωθεί ο χρόνος απασχόλησης των μεταφορέων γιατί χρεώνουν με την ώρα στο πακετάρισμα.

Προετοιμαστείτε σωστά και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα στις μετακομίσεις!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Διαβάστε στην σελίδα μας όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σχετικά με την μετακόμιση και αποθήκευση των οικοσκευών σας.

Εμπιστευτείτε την Μεταφορική Αποστολίδης για τη μετακόμισή σας. Δείτε τις προσφορές μετακόμισης  ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς μετακόμισης. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας:

697 7809 868

Πρόσφατα Άρθρα

Πως να σχεδιάσετε και να οργανώσετε μία μετακόμιση

Αποφασίσατε να μετακομίσετε σε νέο σπίτι και όλο ξαφνικά αντιμετωπίζετε την νέα πραγματικότητα...από που έρχονται…

13/05/2015

Η αναγκαιότητα για χρήση εταιρείας μετακομίσεων

Οι εταιρείες μετακομίσεων είναι επιχειρήσεις οι οποίες καλούνται όταν οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από επαγγελματικές…

13/05/2015

10 πράγματα που θα κάνουν τη μετακόμισή σας απλούστερη

Δεν υπάρχει αμφιβολία, η μετακόμιση απαιτεί πολλή δουλειά. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να την κάνετε λιγότερο…

12/05/2015

Γιατί θα πρέπει να πάρετε προσφορές μετακόμισης

Αν μετακομίζετε, ξέρετε πόσο σημαντικές είναι για εσάς οι διαφορετικές προσφορές από εταιρείες μετακομίσεων; Η…

12/05/2015

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Διαβάστε Περισσότερα